Lapinettes blog

Lapinettes blog

Fri ved fod....igen igen

juni 2011Posted by Nette Sat, July 02, 2011 23:38:28

I dag blev der afholdt endnu et fri ved fod kursus - denne gang i nørd-regi.

Som altid en spændende proces, at følge hundeførerne - de overvejelser de gør sig, og den bevidsthed som udvikles gennem kurset. I dag var der yderligere det element, at der deltog 3 stk. - som har været med på et tidligere kursus.

De har alle 3 arbejdet videre - og tænkt videre hjemme fra sidst, og det kunne man tydeligt se. Meget, meget spændende at være med til at starte den proces - og se resultaterne, samt mærke glæden ved fornyet inspiration.

Der var et par nye elementer med i dag - for netop det, at 3 havde deltaget før, medførte jeg syntes der måtte være noget nyt også. Så det var jo oplagt at teste om hunden nu kunne styres med fødderne - så hænderne blev bundet på ryggen smiley

Hahaha - at se 6 personer vandre af sted med hænderne på ryggen, førte mest tankerne hen på noget med lænkede fanger, og hen og stå på stribe og grave ud til jernbanespor ( hmm - for mange film måske ? ), MEN - heldigvis har vi ingen hæmninger - og er herre-ligeglade med hvad de mange folk i passerende biler tænker - så øvelsen blev taget seriøst. Og virkede da også efter hensigten.

Vejret holdte - så nogenlunde. Lidt regn først - men den tog af, og så var vejret perfekt.

Men hold da fest, et rabalderbrag af en tordenvejr vi fik her til aften. Fra kl. 18.00 - 22.00 har der været non stop torden, og det har væltet ned i stænger. Det var flere gange lige oppe-over. Wow..........sad da her i mit træhus, og overvejede - hmmmm - gad vide, om der egentlig er lynafleder på ?? Nå, men en er jo fra landet, så det er jo ikke noget en god kop torden-kaffe ikke kan klare smiley

Hundene var godt nok noget rastløse henad 22 - for aftenturen havde ladet vente på sig - men så nuppede vi en tur ved stranden. Nu i tørvejr, men stadig med masser af lyn i horisonten. Super smukt!!