Lapinettes blog

Lapinettes blog

billeder af den ene og den anden slags...

august 2011Posted by Nette Fri, September 02, 2011 23:16:26

Mit fotografi-apparat er gået i stykker. Rigtigt dårligt tidspunkt smiley

Camilla ( grafiko.dk ) kom forbi i går og tog billeder - og jeg fik en CD-rom med resultatet. Så vil min computer ikke læse det ??!!, så nu må jeg låne mig frem i morgen. Jeg fik en smagsprøve på et enkelt billede - og det er hammer flot, så jeg er jo nysgerrig. Uhhhhhhh - ventetid er ikke min stærke side!

Jeg har været forbi reperatøren med mit kamera, og det er objektivet der er kaput - så nu har jeg bestilt et nyt. Kommer nok næste uge - men med hvalpe i huset, er man godt nok afhængig af noget, som kan tage billeder. Videokameraet har taget et enkelt i dag - men vildt skarpt er det ikke. Til gengæld er det ret sødt. Kurven med aviser fik de væltet ved fælles hjælp - og så puttede Summer sig op og sov efterfølgende. RET sødt !!

Det er skønne dage pt - og hvalpene er ude lige så snart de er vågne. De elsker det - og hele haven er indtaget af dem alle 3, og de tæsker rundt med høje haler og hygger sig. Tunnellen er kommet frem - og de har alle 3 været igennem på eget initiativ - nu er de nået fasen, hvor det er sjovt at myrde hinanden inde i den :-)

I eftermiddags troede jeg lige jeg kunne ligge på et tæppe på græsset med en bog, og så kunne de hygge omkring. Jah - jeg ved det godt. Hvor naiv kan man være ?? Jeg blev kravlet på og punkteret adskillige gange. Gosh, nogle skarpe tænder......!!! Men det er hyggeligt - øjs, det er hyggeligt!!

2. ormekur er overstået - og der er bestilt tid til øjenlysning og sundhedsundersøgelse. Vi nærmer os, at der kun er 2½ uge tilbage. Hvor blev tiden af ??? Hold da op, det er gået stærkt!!!

Torsdag aften var jeg træt - og overvejede at blive hjemme fra træning med en løbsk Casey. Heldigvis tog jeg af sted - NØJS; hun var god! Hendes fri ved fod er blevet fantastisk på meget kort tid. Brikkerne er begyndt at bimle på plads i hendes lille spættede hovede!!

I dag gik turen så til dyrlægen med 3 af hendes søskende - det var tid til HD billeder. Dermed er alle hvalpe i C kuldet - 7 stk - nu fotograferet på hofterne. De 3 første fik A, Trixie i Norge blev fotograferet for knap 2 uger siden, og vi venter på svar der - og de 3 i dag havde MEGET fine hofter, sagde dyrlægen. Vi håber DKK er enig - og så er jeg super glad. Både for resultatet - men også at alle er fotograferede. Det er jo et stort ønske her i huset - men kræve det kan jeg ikke. TUSINDE tak til jordens bedste hvalpekøbere!!!!

I morgen skal Cloie til UHM - så det er spændende tider pt med en masse svar på store spørgsmål. DCK holder UHM d. 24. sep og pt er yderligere 3 hvalpe fra C kuldet meldt til der. Håber på de 2 sidste i DK også melder til - men det tror jeg nu. Det er jo suverænt fantastisk!!

Forude venter rallyprøver - og jeg har trænet en del med Casey. Hvis hjernen holder ( hun vil være højløbsk på dagene ), så kommer det til at gå godt. Endnu 4 af hendes søskende er meldt til, og jeg glæder mig for vildt til en weekend i godt selskab - med kaffe og kage seføli :-)))

Fantastisk spændende tilværelse p.t - fyldt op med hvalpe, såvel store som små......Det fåes bare ikke bedre!!!


Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.